חדרי קירור
 
 
 
 
ארוין טכנולוגיות מציעה בין מגוון פעילויותיה
• חדרי הקפאה
• "שוֹק-פריזר"
• בקרת לחץ ואטמוספרה - CA
• מערכות מתקדמות
• מייבש אוויר
• מוסיפי לחות חדישים
• (Pre Cooling)
• מכולות
• מכונות קרח תעשייתיות
• צ'ילרים (Chillers)
• הקמת מפעלי מזון, מחלבות, דגים ועוד
• Building food & fish plants, dairies etc
• הקמת ותכנון של מפעלי קרח
• מערכות איוורור חדישות
• חלפים
 
 
 
English
 
 
 
Hebrew
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

שימושים בחדרי הקפאה בקרב רשתות מזון

 
 

בכל רשת מזון משתמשים במגוון רחב של פתרונות אחסון וקירור כדי לתת מענה לקהל הרחב, שרוצה ובצדק ליהנות ממוצרים טריים ככל האפשר, בריאים וטעימים. חדרי הקפאה נמצאים אמנם בצד האחורי שלרשת המזון, במקום שאליו לא מגיעים הקונים, אך הם מאפשרים לאנשי החנויות לשמור על פריטי המזון שמגיעים לחנות מדי יום בשיא הטריות שלהם.

כיצד בנויים חדרי הקפאהברשתות המזון?

בתוך חדרי ההקפאה שנבנים כחלק מהתכנית של כל רשת מזון, נמצאים מגוון פתרונות שתפקידם הוא בעצם קירור מזון וחומרי גלם שמגיעים לחנויות השונות. בכל חנות אפשר למצוא מגוון גדול של מקפיאים מסחריים גדולים שהם חלק מחדרי הקירור האלו. בתוך המקפיאים והמקררים הגדולים מאוחסנים בשרים קפואים, ירקות ופרות, גבינות ומוצרי חלב, חומרי גלם להכנת מאפים ועוד מגוון גדול של מוצרים.
המקררים שנמצאים בדרך כללבחדרים הפנימיים בתוך החנות הם למעשה מחסנים גדולים, מסודרים בקפידה לפי הוראותמשרד הבריאות, שבהם נמצאת הסחורה עד שהיא מגיעה אל הלקוח. לצד קירור המזון עצמו,משתמשים באמצעים שונים כדי לקרר את הציוד בחדרי ההקפאה. קירור ציוד חשוב כדי להגיע לטמפרטורה האידיאלית והטובה ביותר לשמירת המזון. ברבים מחדרי ההקפאה אפשר למצוא מכונות קרח שעוזרות להגיע לטמפרטורה הטובה ביותר עבור הציוד והמזון עצמו.

מדוע חשוב ליצור חדרי הקפאה איכותיים?

כל רשת מזון שרוצה שלקוחותיה יהנו ממוצרים טריים, איכותיים וטובים צריכה לבנות מערך מקצועי של קירור מזון ואחסון ציוד בקירור. המערכת שפועלת מאחורי רשתות המזון הגדולות מחייבת אותן לשמור על איכות המוצר עד שהוא מגיע לעגלה של הלקוח ויוצא איתו מהחנות. רשת מזון שלא מקפידה על טריות באמצעות קירור מזון בכלהאמצעים המוצעים כיום מזלזלת בלקוחות שלה. בנוסף, היא חושפת את הלקוחות שלה לסכנותבריאותיות.
מסיבה זו חשוב לבנות בכל חנות ובכל רשת מזון חדרי הקפאה שכוללים את כלמה שצריך כדי לשמור על המזון ועל חומרי הגלם במצב תקין. ממקררים גדולים ועד מקפיאים תעשייתיים שאפשר לאחסן בהם מלאי גדול של מוצרי מזון. ממכונות קירור מיוחדות ועד מכונות קרח שתפקידן בין היתר גם לשמור על ציוד האחסון קר ובטמפרטורה נכונה.


שמירה על סטנדרטים גבוהים בשירות ללקוחות

יותר מכל דבר אחר, חשוב לבנות חדרי הקפאה שמתאימים לצורכי החנותו להיעזר בציוד קירור איכותי ככל האפשר בעיקר כדי לאפשר ללקוחות ליהנות מהמוצרים הטובים והטריים ביותר.
כשמדובר במזון אסור לנו להתפשר ולשחק עם המזל. משרד הבריאות מכתיבתנאים מדוייקים ושולח מפקחים לוודא שמוצרי המזון מאוחסנים ומקוררים בצורה הטובהוהאיכותית ביותר.
חברות מתמחות בתחום הקירור מציעות מגוון גדול של מקררים תעשייתיים ומסחריים, של מכונות וציוד קירור ושל פריזרים ומקפיאים בגדלים, בצורות ובעומקים שונים, כך שניתן לאחסן בהם כל ציוד, מוצר או חומר גלם. 

 
jחדרי הקפאה עבור רשתות מזון
 



התקשרו כבר עכשיו ל-08-8525317 ותזכו לשירות מעולה ויעיל בהקדם.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nergeco
 
נציגות בלעדית
 
 
 
41 Hamada St., POB 722, North Industrial Zone, Ashdod, Israel
Tel.:  +972-8-8525317 Fax: +972-8-8562446
 
 
 
 
 
 
המדע 41, ת"ד 722, אזור תעשייה צפוני אשדוד
טל': 8525317 - 08  פקס: 8562446 - 08
דוא"ל: erwin@bezeqint.net