חדרי קירור
 
 
 
 
ארוין טכנולוגיות מציעה בין מגוון פעילויותיה
• חדרי הקפאה
• "שוֹק-פריזר"
• בקרת לחץ ואטמוספרה - CA
• מערכות מתקדמות
• מייבש אוויר
• מוסיפי לחות חדישים
• (Pre Cooling)
• מכולות
• מכונות קרח תעשייתיות
• צ'ילרים (Chillers)
• הקמת מפעלי מזון, מחלבות, דגים ועוד
• Building food & fish plants, dairies etc
• הקמת ותכנון של מפעלי קרח
• מערכות איוורור חדישות
• חלפים
 
 
 
English
 
 
 
Hebrew
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מקררים בתעשיית המזון

 
 

תעשיית המזון זקוקה לפתרונות מיוחדיםבכל הקשור באחסון ושימור של מוצרים שונים. בפרט, זקוקה תעשיה זו, שכוללת מפעלים,בתי עסק ומשווקים שונים, לפתרונות קירור ייעודיים, באיכות מעולה.
בשורות הבאות נבחן כמה היבטים חשובים בהקשר של פתרונות קירור לתעשייה. בין היתר נראה:
· אילו סוגים של מקררים ומקפיאים ניתן למצוא.
· איך ניתן להתאים את פתרונות הקירור הטובים ביותר.
· אילו יתרונות חשובים ניתן להפיק כאשר בוחרים את פתרונות הקירור המתאימים ביותר.

כל סוגי הקירור

פתרונות קירור לתעשיית המזון כולליםמגוון רחב של אמצעי קירור לתעשייה. לצד מקררים קומפקטיים לתצוגה ניתן למצוא מקפיאי ענק לאחסון. לצד דגמים עומדים, שנישאים לגובה, ניתן למצוא דגמים שוכבים, שנפרסיםעל פני שטח גדול למדי. כאשר זקוקים לכך, ניתן למצוא גם פתרונות מיוחדים כגוןמקררים לתצוגה או מתקנים משולבים (שוכבים ועומדים יחד, במשולב). בנוסף, יש פתרונות מתאימים במיוחד לצורך לאחסון משקאות, שמירת מוצרי חלב, אחסון סלטים מצוננים, שמירתירקות טריים, חומרי גלם למפעלי בשר, מתקנים למשווקי עופות ודגים ועוד.

התאמת הפתרונות לצרכים

כאשר ניתן למצוא פתרונות קירור מגווניםכל כך, עם מאפיינים שונים, לא פשוט לבחור את המקררים והמקפיאים המתאימים ביותר. עלרקע מצב זה, שאלה חשובה ומרכזית היא כיצד ניתן למצוא את פתרונות הקירור המתאימיםביותר לתעשיית המזון. התשובה לשאלה זו מתחילה בהגדרת הצרכים של בית העסק, על פימאפייניו, לקוחותיו וסגנון פעילותו. בין היתר יש חשיבות לנקודות כמו:
· האם מדובר בעסק שעוסק בייצור או כזה שמשווק תוצרת מוכנה ללקוחות.
· האם מדובר במפעל רחב ידיים או שמא מדובר במפעל קטן יחסית.
· האם מדובר ברשת שיווק גדולה, שזקוקה למגוון רחב של פתרונות מגוונים או שמא מדוברבמכולת שכונתית שצריכה מקרר יחיד ותו לא.
· האם מדובר בפתרון למוצרים קפואים, שזקוקים לטמפרטורות נמוכות במיוחד, או שמא צריך רקאמצעי לקירור וצינון.
· עד כמה חשוב הרעיון של נראות המוצרים הקפואים או המצוננים. במקררי תצוגה או מתקניקירור למעדניות, למשל, צריכים להיות מאפיינים שונים לעומת מקררים אטומים, לאחסון במפעל.  

נהנים ממגוון יתרונות

כאשר זקוקים לפתרונות קירור מגוונים,למקררים או למקפיאים, עדיף לפנות ליצרן או ספק של מערכות קירור מסוגים שונים.בצורה כזאת, ניתן למצוא מענה לכל צורך ולכל מטרה. ספק מוביל ואמין יוכל לספק פתרונותשונים ולספק גם שירות, בין עם מדובר במקרר משקאות או מקפיא גלידות לרשתות שיווקובין אם מדובר על מתקן קירור למטבח תעשייתי, מפעל מזון, יבואן מזון וכדומה.
כאשר בוחרים נכון אפשר:
· לחסוך עלויות של צריכת חשמל, תיקונים.
· לנצל נכונה את שטחו של בית העסק, דבר שמשפיע מאוד על הרווחיות ועל היעילות התפעולית.
· לקדם שיווק ולהגביר מכירות (למשל באמצעות תצוגה נאה, שילוב של תאורה).
· לשמור על חיי המוצרים לאורך זמן - חיי מדף ארוכים.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nergeco
 
נציגות בלעדית
 
 
 
41 Hamada St., POB 722, North Industrial Zone, Ashdod, Israel
Tel.:  +972-8-8525317 Fax: +972-8-8562446
 
 
 
 
 
 
המדע 41, ת"ד 722, אזור תעשייה צפוני אשדוד
טל': 8525317 - 08  פקס: 8562446 - 08
דוא"ל: erwin@bezeqint.net