חדרי קירור
 
 
 
 
ארוין טכנולוגיות מציעה בין מגוון פעילויותיה
• חדרי הקפאה
• "שוֹק-פריזר"
• בקרת לחץ ואטמוספרה - CA
• מערכות מתקדמות
• מייבש אוויר
• מוסיפי לחות חדישים
• (Pre Cooling)
• מכולות
• מכונות קרח תעשייתיות
• צ'ילרים (Chillers)
• הקמת מפעלי מזון, מחלבות, דגים ועוד
• Building food & fish plants, dairies etc
• הקמת ותכנון של מפעלי קרח
• מערכות איוורור חדישות
• חלפים
 
 
 
English
 
 
 
Hebrew
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

חדרי קירור והקפאה

 
 
 
האדם הקדמון נאלץ לאכול מיד את הטרף שצד ואת הפירות והירקות שליקט, כיוון שידע שאם לא יעשה זאת המזון שלו לא יהיה ראוי למאכל. בעידן המודרני והמתועש, האדם יכול לאכול את מזונו גם ימים, שבועות וחודשים לאחר שנקטף או נלקח מן החי. הוא יכול לעשות זאת בעיקר הודות לקיומם של חדרי קירור והקפאה.
 

מישהו שומר על המזון שלך

חשבתם פעם מה עובר המזון שאתם אוכלים עד שהוא מגיע אליכם לצלחת? תהיתם פעם כיצד אתם אוכלים את "פירות העונה" גם מחוץ לעונה? הימים שבהם משפחה היתה מגדלת בחצר ביתה תרנגולות, כבשים וערוגות של ירקות ואוכלת את תוצרתם ויבולם עוד באותו היום, כבר עברו מן העולם. כיום, המזון שלנו עובר קילומטרים רבים באוויר, בים וביבשה עד שהוא מגיע אלינו לצלחת. וכדי לשמור על טריותו ואיכותו עלינו לאחסן אותו בחדרי הקירור וההקפאה.

מעטים הם מוצרי המזון שישמרו על טריותם ואיכותם ללא מקרר חלביה. מוצרי בשר, מוצרי חלב, ירקות, פירות, תבלינים, מזון יבש ועוד – זקוקים כולם לתנאי אחסון בעלי בקרת טמפרטורה, שישמרו עליהם קרים או קפואים. הטמפרטורות הנמוכות מבטיחות את טריותם של מוצרי המזון ומאפשרות לאכול אותם גם כעבור זמן רב.
 

סודות מחדרי קירור והקפאה

כיום אי אפשר לנהל עסק בתחום המזון ללא שימוש בחדרי קירור והקפאה, מקפיא אמבטיה לתעשייה או במערכות קירור כלשהן. כל מסעדה, מטבח מוסדי (כמו מטבח בבית מלון, במפעל, בבסיס צבאי וכו'), מפעל מזון, רשת שיווק או עסק אחר העוסק במכירה ובשיווק של מזון, זקוק לחדרי הקירור וההקפאה: בין אם לצורך אחסון חומרי הגלם להכנת המזון (כמו במפעלים ובמסעדות) ובין אם לשם אחסון המוצרים המוגמרים (כמו ברשתות שיווק).

וכשמדובר בקירור ובהקפאה, המילה "חדר" יכולה להטעות. כי לפעמים מה שמכונה "חדר קירור והקפאה" הוא למעשה שם נרדף למחסן ענק, שבו מאוכסנים מוצרי מזון רבים בסיטונות. בבתי עסק קטנים, כמו מסעדות למשל, אכן מדובר בחדר קטן כמו מקפיא תעשייתי, שגודלו כמה מ"ר ספורים, ובו מאוחסנים כל חומרי הגלם ודברי המזון. אולם ברשתות שיווק גדולות, הנדרשות להחזיק מלאי גדול וזמין של דברי מזון רבים ומגוונים, או מחסנים חקלאיים המחזיקים במלאי שנתי של תוצרת חקלאית, חדרי הקירור או מקפיאים תעשייתיים מתפרשים על פני מאות ואלפי מ"ר.

 
חדרי קירור והקפאה
 
 

עוד חוזר הקירור

מוצרי מזון זקוקים לא רק לאחסון בתנאי קירור והקפאה, אלא גם להובלה בתנאים דומים. מכיוון שהמזון שלנו עובר ערים, ארצות, יבשות ואוקיינוסים עד שהוא מגיע אלינו לצלחת, הדרך היחידה לשמור על טריותו היא באמצעות הובלתו במכולות קירור.

למידע נוסף אודות חדרי קירור והקפאה, מכולות קירור ומערכות קירור לבתי עסק, למפעלים ולמוסדות – צרו קשר עם חברת קירור ארוין טכנולוגיות בע"מ. החברה מתמחה בתכנון, בהקמה ובאספקה של מגוון פתרונות קירור ותשמח להעמיד גם לרשותכם למעלה מ- 35 שנות ניסיון ומוניטין בתחום.

להתאמת הפתרון הטוב ביותר עבור הסחורה והציוד שלכם – צרו עמנו קשר בטלפון 08-8525317 ונשמח לסייע.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nergeco
 
נציגות בלעדית
 
 
 
41 Hamada St., POB 722, North Industrial Zone, Ashdod, Israel
Tel.:  +972-8-8525317 Fax: +972-8-8562446
 
 
 
 
 
 
המדע 41, ת"ד 722, אזור תעשייה צפוני אשדוד
טל': 8525317 - 08  פקס: 8562446 - 08
דוא"ל: erwin@bezeqint.net